Colofon

John WennipsMijn naam is John Wennips.

Ik ben vanaf 1975 geïnteresseerd in kastelen. In de afgelopen jaren heb ik vele honderden boeken en tijdschriften verzameld en doorgelezen. Langzaam heb ik een database opgebouwd met enerzijds een beschrijving van kastelen en anderzijds een verzameling van boeken en artikelen. Vanaf 2002 heb ik deze verzameling gegevens op Internet gezet.

Bijna dagelijks krijg ik hierop aanvulling of commentaar van site-gebruikers. Dit stimuleert om de site volledig en compleet te maken en te houden.

Natuurlijk moeten bij elk kasteel foto's, tekeningen en plattegronden worden toegevoegd. Hier kan ik enige hulp gebruiken.

Met de opbouw van de site ben ik geholpen door:

 - Arjan Kloppenburg met veel foto's van Overijsselse kastelen.

 - Albert Speelman die voortdurend foto's en prenten komt aanzetten (Kasteelfoto's, BuitenplaatsenInNederland / landhuizen).

 - Peter van der Wielen met vele foto's en complete teksten van Brabantse kastelen.

 - Taco Hermans die mij geholpen heeft met veel literatuurverwijzingen. Zie ook Taco's kasteelartikelen.

 - Gé van Diest en Matthieu Fannee die veel foto's van kastelen hebben geleverd.

 

Disclaimer

Ik heb veel zorg besteed aan de informatie op deze website, maar ik ben niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit fouten in de door mij verstrekte informatie. Ik heb geprobeerd de rechthebbenden van de foto's te achterhalen. Mocht iemand vinden dat ik onterecht foto's gebruik, neem dan contact met mij op. Overigens zoek ik nog afbeeldingen van kastelen.